Flysky: FS GT3B Failsafe

Talk about radio's, servo's, lighting, and anything else run though a reciever or radio here.
Post Reply
User avatar
apadua
Approved Member
Posts: 273
Joined: Wed Sep 26, 2012 4:42 pm
Location: San Diego

Flysky: FS GT3B Failsafe

Post by apadua » Mon Mar 04, 2013 11:47 pm

So I took my CB out for a run yesterday and ran it about 50 yards in distance and it went out of range. I am pretty sure it is b/c the batteries on my Radio is running low (10.2V).. I have run it further away before.

At this point, I did not have the fail safe configured so I had to my best Usain Bolt impression to get in back in range.

So I brought it home and configured the fail safe to Full Brake position.... Uh so I think.It only seems to work if the LAST action on the radio was throttle...

So for ex:

1.) Throttle= wheels spinning, turn off radio, failsafe is engaged and wheels stop/brake position :D

2.)Turn Left = wheels turn, Turn off radio, goes to full throttle :shock:
3.)Turn Right = wheels turn, Turn off radio, goes to full throttle :shock:
4.)Brake/Reverse = wheels spin in reverse, Turn off radio, goes to full throttle :shock:

Is this just the way it is??

User avatar
Justinswraps
Business Member
Posts: 3067
Joined: Thu Dec 29, 2011 3:45 am
Location: Mansfield, Ohio

Re: Flysky: FS GT3B Failsafe

Post by Justinswraps » Mon Mar 04, 2013 11:54 pm

I did the same thing with mine. You can't use fail safe for electric stuff only nitro cause it has a separate brake. I ran my emaxx up the wall when I turned my radio off with fail safe armed :lol:
Jugg1~Diablo


Check out Justin's wraps, for all your body wrapping needs!
https://www.facebook.com/JustinsWraps/

User avatar
andymac0035
Administrator
Posts: 11177
Joined: Mon Mar 29, 2010 9:54 pm
Location: Canaan, NH

Re: Flysky: FS GT3B Failsafe

Post by andymac0035 » Tue Mar 05, 2013 1:23 am

^^^Suuuuure.......blame it on the radio.... :roll: :lol: :lol: :lol:

Post Reply
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest