need sway bar!

Support forum for Thunder Tech Racing.
http://www.thundertechracing.com/

Moderators: Thunder VP, Thunder Tech Pres.

Post Reply
tiktok
Regular Member
Posts: 7
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:11 am

need sway bar!

Post by tiktok » Wed Apr 21, 2010 12:40 am

what is the swaybar that is included with the ripper pro chassis and is it available by itself?
Thanks!
-Matt

User avatar
Thunder VP
Business Member
Posts: 557
Joined: Wed Feb 18, 2004 6:03 am
Contact:

Re: need sway bar!

Post by Thunder VP » Wed Apr 21, 2010 2:43 am

The sway bars included in the Ripper kits are formed music wire (.068" I believe) with links down to the lower 4-link bars. Same as is in the Rage kits.
Image
I don't think we ever added the stock sway bars to the online store but you can shoot us an email request at: Thunderrc@aol.com

Also available are the CNC heavy duty sway bars. These have 1/8" thick sway links.
Image
Brad, Thunder Tech Racing V.P.
http://www.thundertechracing.com

tiktok
Regular Member
Posts: 7
Joined: Sun Mar 07, 2010 6:11 am

Re: need sway bar!

Post by tiktok » Wed Apr 21, 2010 12:09 pm

is it possible to just buy your CNC ends on the heavy duty swaybar, and if so how much?
-Matt

User avatar
Thunder VP
Business Member
Posts: 557
Joined: Wed Feb 18, 2004 6:03 am
Contact:

Re: need sway bar!

Post by Thunder VP » Thu Apr 22, 2010 3:56 am

We have a few of the CNC sway kits in stock info and can order here:
http://www.thundertechracing.com/online ... php?cat=39
Brad, Thunder Tech Racing V.P.
http://www.thundertechracing.com

User avatar
TeamCHR
Regular Member
Posts: 12
Joined: Wed Feb 29, 2012 4:17 pm
Location: Bellevue, OH
Contact:

Re: need sway bar!

Post by TeamCHR » Wed Mar 07, 2012 4:31 am

Is the CNC Sway Bar Kit still avaible for the non Pro Ripper? I just picked up a used one and would like to go that route.
Signed: Cap Henry

User avatar
Thunder VP
Business Member
Posts: 557
Joined: Wed Feb 18, 2004 6:03 am
Contact:

Re: need sway bar!

Post by Thunder VP » Thu Mar 08, 2012 12:48 pm

I believe we still have some of the adapter plates, but are out of the CNC arms.
I saw that mhesse (on RCMT) was making a version of the arms.
Brad, Thunder Tech Racing V.P.
http://www.thundertechracing.com

User avatar
TeamCHR
Regular Member
Posts: 12
Joined: Wed Feb 29, 2012 4:17 pm
Location: Bellevue, OH
Contact:

Re: need sway bar!

Post by TeamCHR » Thu May 31, 2012 6:36 pm

Finally got the truck and I'm working on redoing it, I contacted Mike Hesse about the bars and arms already, does anyone have a set of the adapter plates they'd sell, or even let me borrow to have another set made from? Thank you
Signed: Cap Henry

User avatar
Thunder VP
Business Member
Posts: 557
Joined: Wed Feb 18, 2004 6:03 am
Contact:

Re: need sway bar!

Post by Thunder VP » Fri Jun 01, 2012 1:42 am

As stated, we should have some of the adaper plates. If not, I could always make up a set in aluminum or CF.
Brad, Thunder Tech Racing V.P.
http://www.thundertechracing.com

User avatar
TeamCHR
Regular Member
Posts: 12
Joined: Wed Feb 29, 2012 4:17 pm
Location: Bellevue, OH
Contact:

Re: need sway bar!

Post by TeamCHR » Fri Jun 01, 2012 1:11 pm

Brad, I emailed Darren and he said none were available.

A set in CF would be great! PM or email me please, cap@henrymotorsports.com

Thank You Sir!
Signed: Cap Henry

Post Reply
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest